80 MERKEN - 2300 VOEDINGSSUPPLEMENTEN - GRATIS LEVERING VANAF €50

Bestelling

Naast bestellen via de website nutri4all.com heeft u ook volgende andere mogelijkheden:

  • bestellen per telefoon op het nummer +31 467 078 104 tijdens onze kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9 - 12:30 u en van 13 - 17 u)

 

Betaling

Alle prijzen op de site worden vermeld in EURO en inclusief BTW, tenzij u bestelt van buiten de EU. In dat geval bevat de verkoopprijs niet de kosten voor invoer of douanerechten.

Betalingen worden aanvaard via Paypal, iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa en Mastercard of via bankoverschrijving. Een betaling via bankoverschrijving duurt langer. Een bestelling wordt pas verzonden als het bedrag op onze rekening is overgemaakt.

Levering

Bestellingen worden pas na ontvangst van de volledige betaling verzonden. U krijgt van ons een traceernummer waarmee u uw pakket online kan opvolgen, van zodra we uw bestelling hebben afgegeven aan de chauffeur.

We sturen u een email als uw zending is overgemaakt aan de chauffeur. Binnen de Benelux ontvangt u uw bestelling normaal de werkdag die volgt op deze email. Voor andere landen binnen Europa kan de levering 3 tot 7 dagen in beslag nemen.

Leveringen gebeuren op weekdagen (uitgezonderd op feestdagen) en tussen 8u en 17u. Om het pakket af te leveren is een handtekening nodig. Is de eerste aflevering niet gelukt? Dan komt de chauffeur de dag nadien opnieuw bij u langs. Daarna wordt het pakket opnieuw naar ons verzonden en nemen we contact met u op voor verdere instructies.

Verzendkosten

Zendingen binnen de Benelux zijn gratis vanaf 50 € / 3,95 € tussen 25 € en 50 € / 5,95 € onder de 25 €. De transportkosten buiten de Benelux worden hieronder weergegeven. Separaat geplaatste bestellingen kunnen niet samengevoegd worden. Voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Mail naar info@nutri4all.com voor meer informatie over verzendtarieven of verzending op maat naar landen die niet in de lijst staan.

Frankrijk: 9.95 €  (eiland toeslagen kunnen van toepassing zijn)

Duitsland: 6.95 €

Spanje: 18.95 € (eiland toeslagen kunnen van toepassing zijn)

Italië: 18.95 €  (eiland toeslagen kunnen van toepassing zijn)

Oostenrijk: 15.95 €

Portugal: 14.95 €  (eiland toeslagen kunnen van toepassing zijn)

Verenigd Koninkrijk: 9.95 € (eventuele import en douanekosten niet inbegrepen)

Zwitserland: 22.95 € (eventuele import en douanekosten niet inbegrepen)

 

Retourneren

U heeft de mogelijkheid om de volledige bestelling of een deel van de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde producten zijn afgeleverd. U bent wel gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 werkdagen na aflevering melding te maken bij NF Nutraceuticals BV via e-mail, op het adres info@nutri4all.com. 

Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend (gesloten verzegeling). De portkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper.

Het retouradres:

Active Ants

Retour Nutri4All

Borchwerf 5

4704 RG Roosendaal

Nederland

Indien bovenvermelde voorwaarden vervuld zijn, zal u binnen de 14 dagen na onze goede ontvangst van de retourzending het volledige aankoopbedrag terugbetaald krijgen.

In volgende gevallen kunnen goederen kosteloos (incl verzendkosten) geretourneerd worden:

- Product is beschadigd en niet meer bruikbaar bij ontvangst
- Product voldoet niet aan beschrijving op website
- Onjuist product ontvangen

Gelieve in dit geval altijd eerst contact op te nemen met onze klantendienst op info@nutri4all.com.