Proposor XXI - 50ml
SORIA

Proposor XXI - 50ml

SORIA
SO4054XXI

€ 20,95

Propolis is een natuurlijk bijenproduct. De propolis wordt geoogst uit het hooggebergte de provincie Soria in Spanje, een pollutievrij gebied met veel wilde bloemen en planten. Dit zorgt voor een optimale kwaliteit van de propolis.

Levertijd: 1 werkdag

Eigenschappen:

Propolis is een natuurlijk bijenproduct. De propolis wordt geoogst uit het hooggebergte de provincie Soria in Spanje, een pollutievrij gebied met veel wilde bloemen en planten.

Dit zorgt voor een optimale kwaliteit van de propolis.

Soria Natural maakt gebruik van Turbo-Dynamische-Extractie. Hierdoor wordt het totaal aan actieve moleculen behouden die aanwezig zijn in ruwe propolis, niet enkel de flavonoïden maar ook de fenolzuren.

Bovendien maakt TDE het mogelijk om de geglycosyleerde fractie van polyfenolen in extracten te verkrijgen.

Het propolis etract van Soria Natural (Proposor XXI) bevat geen alcohol en wordt gemakkelijk door het lichaam opgenomen door de toevoeging van natuurlijke cyclodextrines.

Aan de hydrofiele oppervlakte hechten zich de grotere moleculen zoals flavonoïden en aan de lipofiele binnenkant de kleinere aromatische moleculen. Ze worden op die manier beter beschermd tegen oxidatie en temperatuurschommeling met een verbeterde opname en werking als gevolg.

Gebruik:

Volw: 25 druppels of 1 ml puur of in één eetlepel water, 3 x per dag

Kind: halve dosis

Samenstelling 

Plantaardige glycerine (draagstof), alfa-cyclodextrine, propolis extract, microkristallijne cellulose (draagstof), natriumcarboxymethylcellulose (antiklontermiddel)


Ingrediënt: Glycerine, Propolis
Vorm: Vloeistof