ErgyMeno zen - 60 caps
NUTERGIA

ErgyMeno zen - 60 caps

NUTERGIA
NG4784-799

€ 26,90

Voedingssupplement zonder fyto-oestrogenen op basis van planten (saffraan, pollen, paardenbloem en druivenpit), vitaminen en mineralen voor de ongemakken van de menopauze, zoals opvliegers, emotioneel evenwicht, vermoeidheid.

Levertijd: 1 werkdag

GEBRUIKS-/CONSERVERINGSADVIES:

2 capsules per dag, tijdens de maaltijd. Buiten het bereik van kinderen en droog bewaren.

Voorzorgen bij gebruik

Uitsluitend voor volwassenen. Niet gebruiken bij zwangere of borstvoedende vrouwen (paardenbloem en saffraan), personen die antidepressiva gebruiken (saffraan), in geval van een gastro-duodenale zweer, galwegobstructies, hart- of nierinsufficiëntie met oedeem en allergie voor planten uit de composietenfamilie (paardenbloem) en voor pollen.
Het product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden
ERGYMENO zen is een plantaardige formulezonder fyto-oestrogenen, die heilzaam werkt voor vrouwen in de menopauze. Pollen draagt bij aan het comfort tijdens de menopauze en helpt om opvliegers te verminderen. Saffraan draagt bij aan het emotionele evenwicht en helpt om een goed humeur te bewaren. 2 andere plantenextracten vervolledigen de formule: extracten van paardenbloem en druivenpit.
De formule wordt aangevuld met een synergie van 6 vitaminen en 4 mineralen met een versterkte dosis magnesium, omdat dit de werking van het zenuwstelsel ondersteunt en vermoeidheid vermindert.
Vitamine B6 is interessant, vanwege haar rol in de hormoonhuishouding.
Chroom draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.
Magnesium en zink helpen om de botten sterk te houden.
De haren, die tijdens de menopauze vaak brozer worden, worden door zink en selenium in goede gezondheid gehouden.
ERGYMENO zen is bijgevolg een oplossing zonder fyto-oestrogenen, zonder soja, zonder kleurstoffen, zonder bewaarmiddelen.

Wanneer is het product aanbevolen?

ERGYMENO zen kan worden aanbevolen om het vrouwelijk evenwicht te ondersteunen tijdens de menopauze, in geval van:  
  • Opvliegers
  • Prikkelbaarheid en vermoeidheid.

Samenstelling


Per 2 capsules
Referentie-innames

Acaciavezels

375 mg

-

Extract van pollen

100 mg

-

Extract van paardenbloem

70 mg

-

Extract van saffraan

56 mg

15 %

Druivenpitextract

6 mg

60 %

Magnesium

0,15 mg

15 %

Zink

33 μg

60 %

Selenium

24 μg

60 %

Chroom

1,1 mg

100 %

Vitamine B1

1,4 mg

100 %

Vitamine B2 

16 mg

100 %

Vitamine B3

6 mg

100 %

Vitamine B5

1,4 mg

100 %

Vitamine B6

200 μg

100 %

Gemethyleerde vitamine B9

  
Ingrediëntenlijst:
Magnesiumbisglycinaat en -oxide, acaciavezels (Acacia seyal), extract van pollen, zinkgluconaat, extract van paardenbloem (Taraxacum officinale Weber.), vitamine B1 (thiaminehydrochloride), B2 (riboflavine), B3 (nicotinamide), B5 (calcium-D-pantothenaat), B6 (pyridoxinehydrochloride) en B9 (calcium-L-methylfolaat), extrait de saffraan (Crocus sativus L.), extract van druivenpitten (Vitis vinifera L.), antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren; natriumseleniet, chroomchloride. Capsule: visgelatine.
Extracten van EU- oorsprong.


Ingrediënt: Acacia vezels, Chroom, Druivenpitten, Magnesium, Saffraan, Selenium, Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B9, Zink