Bot Formule - 60 tab
NATURAL CARE COMPANY

Bot Formule - 60 tab

NATURAL CARE COMPANY
NCC249.060

€ 29,90

Bot Formule is oa zeer geschikt iedereen die hun botkwaliteit op orde wil houden. Helpend bij bepaalde medicatie, of als je weinig calciumrijke voeding eet. Ook mooi voor vrouwen rondom de menopauze. Bevat een mix aan ingrediënten die een ondersteunende rol spelen bij het gezond houden van de botten.

Levertijd: 1 werkdag

Het belang van goede botten voor je algemene gezondheid is een feit dat ondertussen gelukkig bekend is bij de meeste mensen. Je skelet zorgt ervoor dat je lichaam over de kracht en stevigheid beschikt die het nodig heeft voor dagelijkse bewegingen. In verschillende situaties kan het verstandig zijn om je botweefsel extra te ondersteunen. Bot Formule is oa zeer geschikt iedereen die hun botkwaliteit op orde wil houden. Helpend bij bepaalde medicatie, of als je weinig calciumrijke voeding eet. Ook mooi voor vrouwen rondom de menopauze. Bevat een mix aan ingrediënten die een ondersteunende rol spelen bij het gezond houden van de botten.

Gebruiksadvies

Neem 2 tabletten per dag, bij voorkeur gespreid over de dag en bij een maaltijd.

Mangaan & magnesium & zink (toegestane claims)

Mangaan, zink en magnesium zijn mineralen die verschillende rollen spelen in je lichaam. Ze zijn alle drie van belang voor de aanmaak van kraakbeen en bot. Ook zorgen ze het voor het behoud van sterke botten

Calcium (toegestane claims)

Calcium, ook bekend als kalk, is een mineraal. Mineralen zijn stoffen die je niet zelf kunt aanmaken, maar die je wel nodig hebt. Calcium is een speciaal soort mineraal, namelijk een essentieel mineraal. Dit betekent dat het, in tegenstelling tot sommige andere mineralen, absoluut nodig is voor het functioneren van je lichaam en via de voeding dient te worden opgenomen. Calcium is goed voor de kalkhuishouding en nodig voor de instandhouding van normale botten. 

Vitamine D3 & K2(toegestane claims) 

Vitamine D en K2 dragen ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen en zijn van belang voor de samenstelling van de botten. Super belangrijke vitamines, zeker in combinatie met elkaar! 

Collageen type II (Biocell) 

Van belang voor de samenstelling van de botten, goed voor het skelet en voor de opbouw van kraakbeen in de gewrichten.

samenstelling Per Dagdosering(2 tabletten) 


CatégorieIngrédientHoeveelheidRI *Verbinding
VitaminenVitamine K2150 mcg200%MK7 Menaquinone
Vitamine D325 mcg500%Cholecalciferol
MineralenMagnesium123,1 mg32,80%Citraat
Magnesium16,38 mgAquamin Calcium + 2% Magnesium
Calcium250 mg31,30%Aquamin Calcium + 2% Magnesium
Mangaan5 mg250%Citraat
Zink2 mg20%L-methioninesulfaat
KruidenBamboe23,6 mgExtract 85% Silicium
OverigCollageen150 mgType II


Ingredienten: Mineralen, Collageen Type II (met 10% hyaluronzuur), plantaardige olie (bindmiddel), vitaminen, microcrystalline cellulose (E460i, vulstof), magnesium stearaat (E572, plantaardig – antiklontermiddel), Bamboe silica extract, Coating (HPMC, glycerine, HPC) glansmiddel/coating. 
Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.Categorie: Mineralen, Vitamine D
Ingrediënt: Bamboe, Calcium, Collageen, Magnesium, Mangaan, Vitamine D, Vitamine K2, Zink