Hepatobile liquide - 250ml
COPMED

Hepatobile liquide - 250ml

COPMED
COPHEPLIQ

€ 29,00

Draagt ​​bij tot een goede spijsvertering, dankzij Gentiaan en helpt de lever gezond te houden, dankzij de artisjok.

Levertijd: 1 jour ouvrable

Opgezwollen, winderigheid, vies reukende adem, zwaartegevoel na de maaltijd en een luie transit zijn een teken van een moeilijk en verstoord spijsverteringsproces. Hepatobili® vloeistof is een geconcentreerd concentraat samengesteld uit plantenextracten geselecteerd voor hun positieve spijsverteringseigenschappen.

Artisjokextract, waarvan de belangrijkste stof cynarine is, ondersteunt de spijsvertering, neemt deel aan de afscheiding van spijsverteringsvloeistoffen, ontgifting van de lever en darmcomfort.

Gentiaanextract draagt ​​bij tot het spijsverteringscomfort: verlies van eetlust, zwaartegevoel, winderigheid.

Extracten van zwarte radijs en groene koolvervolledigen deze formule.

Gebruik

1 tot 3 koffielepels per dag, op te lossen in een beetje water en bij voorkeur voor de maaltijden in te nemen of volgens de aanbevelingen van uw gezondheidscoach.

Bevat kool: raadpleeg een gezondheidsspecialist in geval van hypothyreoïdie of indien u een behandeling voor de schildklier krijgt.

Buiten het bereik van kinderen bewaren, beschermd tegen hitte en vocht. Te gebruiken in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Het wordt aanbevolen de aangegeven hoeveelheden niet te overschrijden. Te gebruiken bij voorkeur vóór de datum vermeld op de verpakking. Na opening in de koelkast bewaren.

Hydroglycerine-extract van planten (wortel van zwarte radijs, blad van artisjok, gentiaanwortel, blad van groene kool); gezuiverd water, fructose, zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat, kleur: karamel (glucosestroop, water, suiker).

Gemiddelde voedingsinformatie voor 3 theelepels (ongeveer 15 ml)
Groene koolbladextract6750 mg
Roomextract van de zwarte radijs2250 mg
Artisjokbladextract2250 mg
Gentiaanwortelextract2250 mg

Gegarandeerd glutenvrij, lactosevrij en GMO-vrij.


Vorm: Vloeistof