Safranal sublingual - 30 x 1.8g
COPMED

Safranal sublingual - 30 x 1.8g

COPMED
COPSAFR

€ 30,00

Voedingssupplement op basis van saffraan en vitaminen.

Levertijd: 1 werkdag

Safranal sublinguaal is een synergetische combinatie van gepatenteerde saffraan (Safr'Inside), vitamine B5 en B6, speciaal geselecteerd voor hun gunstige effecten op stemmingsstoornissen en emotioneel evenwicht.

Safr's Inside saffraanextract draagt bij aan het emotionele evenwicht, helpt bij het bevorderen van de ontspanning en het behoud van een positieve stemming.

Vitamine B5 neemt deel aan de synthese en het metabolisme van bepaalde neurotransmitters, waarvan het evenwicht belangrijk is in stressvolle situaties.

Vitamine B6 draagt bij aan het normaal functioneren van het zenuwstelsel en de normale psychologische functies. Het helpt ook om de vermoeidheid te verminderen.

Sublinguale Safranal wordt gepresenteerd in een stokje van orodispergeerbaar poeder dat direct in de mond oplost zonder toevoeging van water voor een gemakkelijkere inname en optimale assimilatie.

*Onderzoek naar de terugbetaling van recepten in 2000 door de Assurance Maladie.

Gebruik

1 stick per dag, te smelten onder de tong, of zoals aanbevolen door uw arts.

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Als u antidepressiva gebruikt, raadpleeg dan uw arts.

Buiten het bereik van kinderen houden, uit de buurt van warmte en vochtigheid. Verbruiken als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Het wordt aanbevolen de aangegeven hoeveelheden niet te overschrijden. Het best geconsumeerd vóór de datum die op de verpakking is vermeld.

Fibre de maïs, extrait breveté de stigmates de safran titré en safromotivines (garanti sans pesticides et sans herbicides), vitamines B5 et B6.
Safr'Inside is een geregistreerd handelsmerk van ACTIV'INSIDE.

Gemiddelde voedingsinformatie voor 1 stok
Saffraanextract – Safr’Inside™30 mg
     Getiteld in Safromotivines
3,6 mg
Vitamine B56 mg (100 % AR*)
Vitamine B6
1,4 mg (100 % AR*)

*AR : Referentiebijdragen

Gegarandeerd glutenvrij, lactosevrij en GGO-vrij.


Vorm: Zakjes