Praktische Informatie

Bestelling Betaling Levering Verzendkosten Retourneren

 

Bestelling

Naast bestellen via de website nutri4all.com heeft u ook volgende andere mogelijkheden:

  • bestellen per telefoon op het nummer +32 15 24.30.10 (België) en +31 467 078 104 (Nederland) tijdens onze kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9 - 12:30 u en van 13 - 17 u).
  • bestellen per fax op het nummer +32 15 24 30 15.
  • bestellen per email op het adres info@nutri4all.com
 

Betaling

Alle prijzen op de site worden vermeld in EURO en inclusief BTW.

Betalingen worden aanvaard via Paypal, iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa en Mastercard of via bankoverschrijving. Een betaling via bankoverschrijving duurt langer. Een bestelling wordt pas verzonden als het bedrag op onze rekening is overgemaakt.

 

Levering

Bestellingen worden pas na ontvangst van de volledige betaling verzonden. U krijgt van ons een traceernummer waarmee u uw pakket online kan opvolgen, van zodra we uw bestelling hebben afgegeven aan de chauffeur.

We sturen u een email als uw zending is overgemaakt aan de chauffeur. Binnen de Benelux ontvangt u uw bestelling normaal de werkdag die volgt op deze email. Voor andere landen binnen Europa kan de levering 3 tot 7 dagen in beslag nemen.

Leveringen gebeuren op weekdagen (uitgezonderd op feestdagen) en tussen 8u en 17u. Om het pakket af te leveren is een handtekening nodig. Is de eerste aflevering niet gelukt? Dan komt de chauffeur de dag nadien opnieuw bij u langs. Daarna wordt het pakket opnieuw naar ons verzonden en nemen we contact met u op voor verdere instructies.

 

Verzendkosten

Zendingen binnen de Benelux zijn gratis vanaf 50 € / 2,95 € tussen 25 € en 50 € / 4,95 € onder de 25 €. De transportkosten buiten de Benelux worden hieronder weergegeven. Apart geplaatste bestellingen kunnen niet samengevoegd worden. Voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Mail naar info@nutri4all.com voor meer informatie over verzendtarieven of verzending op maat naar landen die niet in de lijst staan.

Duitsland: 6.95 €
Frankrijk: 9.95 €
Verenigd Koninkrijk: 9.95 €
Spanje: 14.95 €
Portugal: 14.95 €
Zwitserland: 22.95 €
Noorwegen: 24.95 €
Andere landen: 18.15 €

 

Retourneren

U heeft de mogelijkheid (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde producten zijn afgeleverd. U bent wel gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 werkdagen na aflevering schriftelijk melding te maken bij NF Nutraceuticals BV via e-mail, op het adres info@nutri4all.com of via het 

Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend (gesloten verzegeling).

Indien bovenvermelde voorwaarden vervuld zijn, zal u binnen de 14 dagen na onze goede ontvangst van de retourzending het volledige aankoopbedrag terugbetaald krijgen, inclusief eventueel initieel betaalde verzendkosten. Het terugzenden van de geleverde producten komt weliswaar wel voor uw rekening en risico.

In volgende gevallen kunnen goederen kosteloos geretourneerd worden:
-Product beschadigd/defect bij ontvangst
-Product voldoet niet aan beschrijving op website
-Onjuist product ontvangen

U kan kosteloos een retourlabel aanvragen via ons retourportaal.