OPC Forte (100 mg) - 60 caps
ORTHICA

OPC Forte (100 mg) - 60 caps

ORTHICA
580360

€ 45,95

Hooggedoseerd. Voor een goede conditie van de bloedvaten.

Levertijd: 2 - 5 werkdagen

OPC Forte is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten*. Het is hoog gedoseerd, bevat 100 mg druivenpitextract per capsule. Het helpt bij het beschermen tegen ouderdomsverschijnselen en het behouden van gezonde cellen en weefsels*. Daarnaast is het gunstig voor de doorbloeding van de benen, en soepele en elastische aderen*. Ook ondersteunt het een herstellend vermogen van de huid, bij een zongevoelige huid*.
Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating 

Gebruiksadvies
De aanbevolen dosering van de OPC Forte van Orthica is 1 capsule per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Tijdens zwangerschap en borstvoeding maximaal 1 capsule per dag. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

 

Eén capsule bevat 
Vitis viniferaextract (druivenpit)100 mg
(min. 95% OPC) 

Ingrediënten
De OPC Forte van Orthica bevat vulstof (microkristallijne cellulose), Vitis viniferaextract, rundergelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Bevat geen: gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.


Categorie: Antioxidanten
Vorm: Capsule
Vrij van: Conserveringsmiddelen, Gluten, Lactose, Soja, Suiker, Synthetische kleurstoffen, Synthetische smaakstoffen