Magne B Plus D Femina - 60 tab

MAGNEBPLUSD® FEMINA is een vitamine -en mineralecomplex van de nieuwste generatie. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen, ongeacht hun leeftijd en die hun fysiologische evenwicht willen optimaliseren.

Product specification

 • Artikelnummer NE4103842
 • Ingrediënt Foliumzuur, Magnesium, Selenium, Taurine, Vitamine B12, Vitamine B2, Vitamine B6, Vitamine D, Zink
 • Vorm Tablet
 • Land herkomst BE
 • Hoofdindicatie Specialiteit voor vrouwen
 • Indicatie Alg gezondheid, Specialiteit voor vrouwen
 • Merk NATURAL ENERGY
 • CNK-code 4103-842
 • Allergenen (Bevat) Geen info
Hulp met keuze? Bel met: +32 15 24 30 10 of +31 467 078 104
€ 42,90

Levertijd: 1 werkdag

Productinformatie

MAGNEBPLUSD® FEMINA is een vitamine -en mineralecomplex van de nieuwste generatie. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen, ongeacht hun leeftijd en die hun fysiologische evenwicht willen optimaliseren. MAGNEBPLUSD® FEMINA is eveneens geschikt tijdens de vruchtbaarheidsperiode. MAGNEBPLUSD® FEMINA is perfect gedoseerd en aangepast aan de fysiologische behoeftes van het vrouwelijk lichaam. De gebruikte chemische vorm van mineralen zijn in hoge mate biologisch beschikbaar en zeer goed verdraagbaar. Dit geldt vooral voor de magnesiumvorm. Seleen draagt bij tot de normale werking van de schildklier en, met zink, draagt hij bij tot de instandhouding van normale haar en nagels. Magnesium, de B-vitaminen zijn essentieel voor een groot aantal fysiologische mechanismen, zoals de regulering van de hormonale B6 activiteit. De vitamine B2 draagt op haar beurt bij tot het normale metabolisme van ijzer en tot de instandhouding van een normale huid. MAGNEBPLUSD® FEMINA is speciaal ontwikkeld om de maximale doeltreffendheid te garanderen en het herstel van de homeostase en fysiologische dynamiek.

Magne B Plus D Femina is een voedingssupplement op basis van vitamine B6 & B2 en mineralen zoals magnesium. 

 • Helpt om de vrouwelijkheid weer in evenwicht te brengen.
 • Vitamine- en mineralencomplex.
 • Bevat 5 vitaminen, 3 mineralen, Taurine en brengt u een optimale dosis in Zink, Selenium, evenals Vitaminen B2, B6, B9, B12 en D3.


Gebruiksaanwijzing

1 tablet Magne B Plus D Femina per dag bij de maaltijd.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Koel en droog bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter en vraag raad aan uw arts of apotheker indien er bijwerkingen optreden.

Samenstelling

Magnesium 120,00 mg 32%
Zink 10,00 mg 100%
Seleen 50,00 µg 91%
Vitamine B 2 (riboflavine) 1,40 mg 100%
Vitamine B 6 (pyridoxine HCI) 1,40 mg 100%
Foliumzuur 200,00 µg 100%
Vitamine B12 (cyanocobalamine) 2,50 µg 100%
Vitamine D3 (cholecalciferol) 7,50 µg 150%
Taurine 100,00 mg
% RI = % van de referentie-inname

Ingrediënten : Magnesiumglycerofosfaat, Microkristallijne cellulose (Vulstof), Tau rine, Zinkcitraat, Pteroylmonoglutaminezuur (Foliumzuur), Cholecalciferol, Cyanocobalamine, Ribofl avine, Hydroxypropylmethylcellulose (Verdikkingsmiddelen), Pyridoxinehydrochloride, L-selenomethionine, Magnesiumzouten van vetzuren (Glansmiddel), Siliciumdioxide (Antiklontermiddel), Talk (Antiklontermiddel), Gemodifi ceerd zetmeel, Vernet cellulosegom (Bevochtigingsmiddel), Tricalciumfosfaat (Verstevigingsmiddel), Hydroxypropylcellulose (Verdikkingsmiddelen), Middellangketenige triglyceriden (Stabilisator), Maltodextrine (Vulstof).