Huid-Haar-Nagels - 60 caps

De formule Huid-Haar-Nagels van Pure Encapsulations® combineert vitaminen en spoorelementen met speciale bioactieve stoffen en blijft daarbij trouw aan haar filosofie van zuivere bestanddelen.

Product specification

 • Artikelnummer PE4149324
 • Ingrediënt Bamboe, Foliumzuur, Ijzer, Koper, Mangaan, Selenium, Theeboom, Vitamine A, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine E, Zink
 • Vorm Capsule
 • Land herkomst BE
 • Hoofdindicatie Haar en huid
 • Indicatie Haar en huid
 • Merk PURE ENCAPSULATIONS
 • CNK-code 4149–324
 • Allergenen (Bevat) Geen info
Hulp met keuze? Bel met: +32 15 24 30 10 of +31 467 078 104
€ 25,90

Levertijd: 1 werkdag

Productinformatie

Schoonheid van binnenuit

Onze huid, haar en nagels zijn een weerspiegeling van onze gezondheid. Naast de cosmetische verzorging van buitenaf dragen nutricosmetica – een voldoende aanvoer van micronutriënten van binnen-uit – ook bij tot onze schoonheid. De formule Huid-Haar-Nagels van Pure Encapsulations® combineert vitaminen en spoorelementen met speciale bioactieve stoffen en blijft daarbij trouw aan haar filosofie van zuivere bestanddelen. Biotine en koper zijn goed voor het behoud van sterk haar en een mooi en gelijkmatig huidbeeld. Zink en vitamine C en E beschermen onze cellen tegen invloeden van buitenaf zoals UV-straling. Silicium, dat in bamboe-extract voorkomt, is een essentieel mineraal voor structuurgevende eiwitten zoals collageen in de huid, en keratine in haar en nagels. Meer structuur betekent minder rimpels, stevig haar en sterke nagels. Het micro-nutriëntencomplex Huid-Haar-Nagels is beschikbaar in de vorm van ideaal gedoseerde capsules en geschikt voor langdurig gebruik.

Toepassingen

 •  Micronutriënten voor de nutricosmetische verzorging van binnenuit
 • Biotine draagt bij tot het behoud van een gezonde huid en
  gezond haar.
 • Vitamine C draagt bij tot een normale collageenvorming, tot een normale huidfunctie en tot de bescherming van cellen tegen
  oxidatieve stress.
 • Zink helpt de huid, het haar en de nagels gezond houden.
 • Vitamine E, selenium en zink dragen bij tot de bescherming
  van cellen, zoals die van de huid, tegen oxidatieve stress.
 • Koper ondersteunt een normale pigmentatie van de huid en het haar en draagt tevens bij tot het behoud van normaal bindweefsel.
 • Groene thee is een krachtige antioxidant die de conditie van de huid ondersteunt, en de zichtbare tekenen van het ouder worden helpt verminderen.

Gebruiksaanwijzing

2 capsules per dag bij een maaltijd.

Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl blijven belangrijk. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. Koel en droog bewaren. Bevat zakje met silicageldroogmiddel om de kwaliteit te waarborgen, niet geschikt voor consumptie.

Samenstelling
Inhoud per 2 capsule (aanbevolen dagelijks gebruik)Hoeveelheid
Vitamine A (889 I.E.) 267 mcg
Vitamine B2 (riboflavine) 1,4 mg
Vitamine B6 (pyridoxine HCl)) 6 mg
Vitamine C (ascorbinezuur) 40 mg
Vitamine D3 (200 I.E.) 5 mcg
Vitamine E (27 I.E.) 18 mg
Biotine 1250 mcg
Vitamine E (30 I.E.) 200 mcg
Biotine 1250 mcg
Foliumzuur (Metafolin ®) 200 mcg
Niacine (Vitamine B3) 20 mg
Pantotheenzuur (Vitamine B5) 30 mg
IJzer 10,5 mg
Koper 1000 mcg
Mangaan 1 mg
Selenium 44 mcg
Zink 10 mg
Bamboe (Bambusa vulgaris) extract 50 mg
Theestruik (Camellia sinensis L.) extract 100 mg

Ingrediënten: Capsule: hydroxypropyl methylcellulose, theestruik (Camellia sinensis (L.) Kuntze) blad extract, zinkpicolinaat, ijzercitraat, bamboe (Bambusa vulgaris Schrad.) scheut en stengel extract, L-ascorbinezuur, calcium-D-pantothenaat, co-enzym Q10, vulstof: microkristallijne cellulose, D-alfa tocoferylwaterstofsuccinaat, niacinamide, natuurlijk bètacaroteen concentraat, L-selenomethionine, pyridoxine HCl, kopercitraat, mangaancitraat, cholecalciferol, riboflavine, D-biotine, calcium-L-methylfolaat. * RI: Referentie Inname per dag ** Referentie Inname niet vastgesteld Metafolin® is een geregistreerd handelsmerk van Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland