Fosfolipiden glutathion - 150ml
THERASCIENCE

Fosfolipiden glutathion - 150ml

THERASCIENCE
TS400

€ 69,00

Een nieuwe generatie glutathion, effectiever dan klassieke glutathion

Levertijd: 1 werkdag

Een nieuwe generatie glutathion, effectiever dan klassieke glutathion

  • Glutathion in liposomale vorm voor een optimale werkzaamheid en biobeschikbaarheid (90% tegenover 10 tot 20% voor conventioneel glutathion) ;
  • Formule sterk geconcentreerd in glutathion : 400 mg.
  • Geen smaakstoffen, geen toegevoegde suiker, geen zoetstof en geen kleurstoffen.


Gebruiksaanwijziging

1 theelepel per dag, alleen of in een glas vruchtensap, gedurende minstens 3 maanden. Schudden voor gebruik. Herhalen indien nodig.


Voorzorgsmaatregelen voor gebruik :

Koel bewaren en binnen 50 dagen na opening gebruiken.

Voedingssupplementen moeten worden gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl en niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse doses niet. Buiten het bereik van jonge knderen houden. In geval van een combinatie van verschillende voedingssupplementen kunt u win advies in bij uw zorgverlener.


PHYSIOMANCE GLUTATHION PHOSPHOLIPIDIQUE 
zorgt voor 5 ml, 400 mg gereduceerd L-glutathion in liposomale vorm, zeer oraal beschikbaar. Fosfolipiden vormen een dubbel liposomaal membraan dat glutathion beschermt tegen zure agressie in de maag en het oplosbaar maakt. Dit verhoogt de absorptie door het lichaam, met name in de dunne darm, waardoor de celassimilatie wordt verbeterd. De effectiviteit van fosfolipide-glutathion ligt in de nanometrische grootte en de fosfolipide-inkapseling.

Ingrediënten

Liposomaal glutathion-complex (water, fosfolipiden uit zonnebloemlecithine, L-glutathion verminderd), bewaarstoffen : kaliumsorbaat.
Nettogewicht : 150 g


Voedingsanalyse

 

5 ML 

(1 THEELEPEL)

Liposomaal glutathioncomplex400,0 mg
Geen smaakstoffen, geen toegevoegde suiker, geen zoetstof en geen kleurstoffen.

Vorm: Vloeistof