Argent Colloïdal 20ppm - 500ml
COPMED

Argent Colloïdal 20ppm - 500ml

COPMED
COPARGENT

€ 22,00

Nieuw - formule zonder essentiële oliën. Hydrateert, zuivert en kalmeert de huid.

Levertijd: 1 werkdag

Colloïdaal zilver is een vloeibare ionische oplossing die bestaat uit uiterst fijne deeltjes zuiver zilver, gesuspendeerd in water.
In colloïdale vorm heeft zilver een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij de piek van de werkzaamheid wordt bereikt bij een concentratie van 20 ppm.

De microdeeltjes van colloïdaal zilver, die minuscuul groot zijn, minder dan een nanometer, gaan ongehinderd door de membranen rond de bacteriële cellen en neutraliseren hun toxiciteit, waardoor hun infectiepotentieel wordt geïnactiveerd.
Colloïdaal zilver wordt uitwendig gebruikt voor zijn zuiverende eigenschappen op de huid: het hydrateert, verzacht en zuivert.

COLLOIDAL SILVER 20 PPM in 500 ml fles voor toepassing op de huid met bijvoorbeeld kompressen.

Schudden voor gebruik. Breng een lichte massage op de gebieden aan met een wattenschijfje, of zoals aangegeven door uw arts of therapeut. Niet in contact brengen met metalen voorwerpen.

Uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren, beschermd tegen hitte en vocht. Te gebruiken bij voorkeur vóór de datum vermeld op de verpakking. Niet in de koelkast bewaren.

INCI Ingrediënten: Water, COLLOIDAaL Zilver.

Actieve ingrediënten: 20 PM colloïdaal zilver.

Gegarandeerd vrij van paraben, ftalaten, paraffine en siliconen.


Vorm: Vloeistof