Vitamine C 500 gentle - 100tab

Gentle Vitamine C (500 mg) - 100 tab

Omdat de compliance van de patiënt altijd erg belangrijk is biedt Lamberts in haar assortiment vitamine C ook Gentle Vitamine C, dat is gebufferd met calcium. Aan Gentle Vitamine C wordt vooral de voorkeur gegeven in die gevallen waarin de inname van de natuurlijke zure vormen van vitamine leidt tot maagklachten.

Product specification

 • Artikelnummer LAM8131-100
 • Ingrediënt Calcium, Vitamine C
 • Vorm Tablet
 • Land herkomst UK
 • Hoofdindicatie Vitaminen
 • Indicatie Immuunsysteem, Ontsteking, Osteo Support
 • Merk LAMBERTS
 • Kenmerk Vegetarisch
 • Vrij van Ei, Gerst, Gist, Gluten, Melk, Noten, Schaaldieren, Selderij, Soja, Sulfiet, Tarwe, Vis
 • Allergenen (Bevat) Geen info
 • Categorie Vitamine C
Hulp met keuze? Bel met: +32 15 24 30 10 of +31 467 078 104
€ 18,55

Levertijd: tijdelijk niet leverbaar

Productinformatie

Toepassingen: Door haar zuurgraad kan vitamine C lichte maagklachten veroorzaken bij mensen met een gevoelige maag. Omdat de compliance van de patiënt altijd erg belangrijk is biedt Lamberts in haar assortiment vitamine C ook Gentle Vitamine C, dat is gebufferd met calcium.
Aan Gentle Vitamine C wordt vooral de voorkeur gegeven in die gevallen waarin de inname van de natuurlijke zure vormen van vitamine leidt tot maagklachten.

Dankzij de buffering wordt voorkomen dat de gasvorming, die bij de andere vormen soms leidt tot ongemak, niet of minder optreed. Deze vorm van gebufferde vitamine C is vooral belangrijk voor mensen die zeer grote hoeveelheden vitamine C nodig hebben. Meerdere kleine porties verdeeld over de dag werken beter dan een enkele grote hoeveelheid.

Presentatie: Niet-zure formule. Een gele ovale gecoate tablet. Verpakking met 100 tabletten.

Uiteenvaltijd: Minder dan 1 uur.

Geschikt voor vegetariërs.

Dosering en gebruik: 1 -6 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd.
Allergenen advies: Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.
Waarschuwingen voor gebruik: Inname van meer dan 1 gram vitamine C per dosis kan soms leiden tot milde maagklachten bij gevoelige personen.
Bewaar instructies: Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
Samenstelling

Elke tablet bevat:

Vitamine C (als calciumascorbaat) 500mg
Calcium 77mg


Hulpstof
: Cellulose, Tricalciumfosfaat, Gemodificeerd zetmeel, Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Kleur: Titaandioxide & IJzeroxide, Cellulose), Hydroxypropyl Methylcellulose, Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat
.

Door de recente ontwikkelingen en beslissingen van de federale overheid omtrent de corona virus/Covid-19 epidemie is het mogelijk dat de levering van uw bestelling wat vertraagd verloopt. We volgen de situatie op de voet, en doen er alles aan om u zo snel als mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor uw begrip in deze uitzonderlijke omstandigheden.