Panax Ginseng (500 mg) - 100 Vcaps°°
NOW

Panax Ginseng (500 mg) - 100 Vcaps°°

NOW
NOW9145

€ 25,95

Gebruik van 2 capsules of meer Ginseng per dag is goed voor de bloedcirculatie (EFSA-ID 3668) en beschemt gezonde cellen en weefsels (EFSA-ID 3705). Het levert een bijdrage aan het behoud van cognitieve functies ( EFSA-ID 3870 ) en is goed voor de concentratie (EFSA-ID 3870). Draagt bij aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten (EFSA-ID 3871). Bevordert alertheid/concentratie/zelfvertrouwen bij sportprestaties (EFSA-ID 3673), verhoogt de vitaliteit (EFSA-ID 3674) en helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen( EFSA-ID 3675).

Levertijd: 1 werkdag

Effect
Gebruik van 2 capsules of meer Ginseng per dag is goed voor de bloedcirculatie (EFSA-ID 3668) en beschemt gezonde cellen en weefsels (EFSA-ID 3705). Het levert een bijdrage aan het behoud van cognitieve functies ( EFSA-ID 3870 ) en is goed voor de concentratie (EFSA-ID 3870). Draagt bij aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten (EFSA-ID 3871). Bevordert alertheid/concentratie/zelfvertrouwen bij sportprestaties (EFSA-ID 3673), verhoogt de vitaliteit (EFSA-ID 3674) en helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen( EFSA-ID 3675).  

Ingrediënten
Kruid, Capsulewand (Gelatine), Antiklontermiddelen (Vetzuur, Magnesiumstearaat).

Verpakkingsinformatie
Inhoud: 63 g netto

Bijzonderheden
Kruidenpreparaat. Natuurlijke variaties in kleur en geur van dit product zijn mogelijk.

Gebruiksadvies
1 maal daags 1-2 capsules ‘s morgens op de nuchtere maag. Houd u aan de (aanbevolen) dosering.

Bewaaradvies
Koel (maar niet in de koelkast), droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Waarschuwing
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg uw gezondheidsprofessional, arts of apotheker bij zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik of onduidelijkheden.

Bevat per capsule

Samenstelling

Ginseng (Panax ginseng C.A. Meijer) (wortel)
500 mg

Categorie: Energie
Ingrediënt: Ginseng
Kenmerk: Hypoallergeen
Vorm: Vegetarische capsule
Vrij van: Ei, Gluten, Noten, Schaaldieren, Soja, Vis