Curcuma (turmeric) - 60tab

Curcuma (turmeric) - 60tab

Elke tablet bevat 500 mg kurkumawortel extract, en dit komt overeen met 10.000 mg kurkumakruid (een van de krachtigste extracten die beschikbaar is).

Product specification

  • Artikelnummer LAM8571-60
  • Ingrediënt Kurcuma
  • Vorm Tablet
  • Land herkomst UK
  • Hoofdindicatie Ontsteking
  • Indicatie Cardiovasculaire gezondheid, Ontgifting, Ontsteking, Osteo Support
  • Merk LAMBERTS
  • Vrij van Ei, Gerst, Gist, Gluten, Melk, Noten, Schaaldieren, Selderij, Soja, Sulfiet, Tarwe, Vis
  • Allergenen (Bevat) Geen info
  • Categorie Kruidenextracten & fytonutriënten
Hulp met keuze? Bel met: +32 15 24 30 10 of +31 467 078 104
€ 30,75

Levertijd: 1 werkdag

Productinformatie

Toepassingen: Het hoofdbestanddeel in kurkuma is curcumine, wat voorkomt in de wortel van de plant. Deze stof is verantwoordelijk voor de helder gele kleur van kurkuma. Deze heilzame plant verhoogt de weerstand van het organisme en zorgt voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. Binnen haar toepassingen op het gebied van het bewegingsapparaat wordt Kurkuma vaak gecombineerd met Glucosaminesulfaat voor het behoud van gezond kraakbeen en een normale gewrichtsfunctie.

We weten dat de toepassing van Kurkuma alleen dan zinvol is als het wordt gegeven in relevante hoeveelheden. Daarom bevat Lamberts Kurkuma een extract van de wortel welke is gestandaardiseerd op 95% curcumine, wat overeenkomt met de hoeveelheden die in de meeste studies werden gebruikt.

Elke tablet bevat 500 mg kurkumawortel extract, en dit komt overeen met 10.000 mg kurkumakruid (een van de krachtigste extracten die beschikbaar is).

Presentatie: Een geel ovaal gecoate tablet. Verpakking met 60 tabletten.

Uiteenvaltijd: Minder dan 1 uur.

Geschikt voor vegetariërs.

Dosering en gebruik: 1 tablet per dag, zo nodig kan een 2e worden genomen, tenzij anders geadviseerd.
Allergenen advies: Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.
Waarschuwingen voor gebruik: Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft.
Bewaar instructies: Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
Samenstelling

Elke tablet bevat:

Kurkuma wortel 10.000mg
(als 500 mg van een 20:1 extract)

Bevat 95% curcumine.

Hulpstof: calciumcarbonaat, dicalciumfosfaat, microkristallijn cellulose, hydroxypropyl methylcellulose, glycerine, ijzeroxide, titaandioxide, hydroxypropyl methylcellulose, crosslinked natrium carboxymethyl-cellulose, siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat.